Információk

Elérhető áron

A Sahlar kerámiák kiváló minőségű alapanyagokból, gondos kézi munkával készülnek. Ennek ellenére, olcsóbbak mint a külföldről származó, sablon öntéssel készülő vízipipa kerámiák. Hogyan tudjuk még is olcsóbban árulni? Miként is, milyen szempontok alapján alakítjuk áraink? Részletek itt!

Elégedettségi garancia

Termékeink minőségében olyannyira bízunk, hogy elégedettségi garanciát vállalunk! Tehát, amennyiben nem elégedett a termékeink minőségével és használhatóságával, visszaküldi és mi visszakaphatja a termék teljes árát*!  Részletek itt!

Magyar termék

Termékeink 100%-ban Magyar forrásokból származó alapanyagokból készülnek, hazai cégeken keresztül vezetve a beszerzést. Így magas minőségű, megbízható forrásból származó alapanyagainkkal segítjük elő a hazai gazdaságot. Részletek itt!

Információk - howtouse2017 hookah phunnel bowl

Vízipipa kerámia használata

Sahlar ,,Modder” phunnel kerámia használata

  • Az első használat előtt öblítsük el vízzel és kézzel dörzsöljük finoman át a kerámiát.
  • A dohányt vagy ásványt lazán szórjuk a kerámia felső részébe. A dohányt, picit le is nyomkodhatjuk, az ásványt pedig kicsit összerázhatjuk. Figyeljünk arra, hogy a kerámia pereménél ne legyen magasabban a dohány vagy ásvány, amit beleteszünk.
  • Feszítsük rá az alufóliát a kerámiára. Ezt követően fogjuk a lyukasztót, majd körkörösen haladva 2-3mm távolságonként csináljunk egy lyukat. A középső 2-3cm-es részt NE lyukasszuk ki.
  • Mehet a kerámiára az izzó szén, jó vízipipázást! Öngyulladós vagy természetes szén egyformán használható.

Segítség a használathoz és további információk

Kerámia tisztítása

A vízipipa kerámiák minden típusánál előjön idővel az az idő, amikor komolyabb nagytakarítást igényel kerámiánk. Annak érdekében, hogy a vízipipa használata során az íz megfelelő tisztaságú és jól kivehető legyen.

Hogyan tisztíthatom a legjobban?

Szén használata

A vízipipa kerámiák esetében fontos, hogy mennyi szenet használunk. Persze az is legalább ilyen fontos, hogy milyen az a vízipipa szén. Nem mindegy, hogy öngyulladósat vagy természetes vízipipa szenet használunk.

Kapar vagy nem elég erős?

Phunnel kerámia

A phunnel kerámiák jól felismerhetőek jellegzetes kialakításukról. Az első phunnel kerámia a Tangiers cég kezei alól futott ki. Náluk is több generáción kísérleteztek a tökéletes formával, anyaggal és kialakítással.

További infók!

Öntött kontra kézi

Avagy mi a különbség két kerámia közt? Sokan kérdezik, hogy mitől más, miben tér el egy kézzel készült kerámia, mint egy gyári, sablonos öntött. Nézzünk először egy listát, mely főbb pontokon térnek el ezek a kerámiák.

Melyik a jobb?