Elérhető ár

A Sahlar kerámiák kiváló minőségű alapanyagokból, gondos kézi munkával készülnek. Ennek ellenére, olcsóbbak mint a külföldről származó, sablon öntéssel készülő vízipipa kerámiák. Hogyan tudjuk még is olcsóbban árulni? Miként is, milyen szempontok alapján alakítjuk áraink?

 1. Figyelembe vesszük a hazai anyagi viszonyokat, a ráfordítható pénzügyi keretet
 2. Magyar termékekről lévén szó, nincs hatalmas szállítási költség a kerámia árába kalkulálva
 3. Termékeinket a legrövidebb úton szeretnénk eljuttatni a vásárlókhoz, így nem 5-6 cégen, üzleten (gyártó, elsődleges partner, nagyker, kisker majd utána vásárló) keresztül jut a vásárlóhoz, hanem maximum 3, így nem kerül rá annyi cég, vállalkozás haszna
 4. Felmértük az igényeket és ezek alapján csak a szükséges termékeket, színeket tettük kínálatunkba, így elkerüljük a fölösleges kiadásokat
 5. Figyelembe vesszük a társadalmi viszonyokat, hogy főleg diákok, fiatalok vízipipáznak, akiknek nincs független, nagy mértékű bevételük
 6. Nyomon követjük az adó változásokat és termékeink alacsony árával és kialakításával próbáljuk ellensúlyozni a dohány árak emelkedését
 7. A hagyományos ár/minőség arányokhoz képest kiemelkedő a Sahlar termékek ilyen terű mutatója

Így tudjuk garantálni, hogy minimum azonos minőséget, de leginkább még jobb minőséget vagyunk képesek olcsóbban, alacsonyabb áron kínálni partnereinknél.

Gondoljon bele, nem mindig átverés az olcsóság! Sokan hiszik azt, hogy ha valami olcsó, akkor az gyengébb minőségű. Mi garanciát vállalunk a termékeinkre, kerámiáinkra. Miért merjük? Legjobb alapanyagok és szaktudás ötvözésében bízunk. Mindezt olyan áron, amivel kedvezhetünk vásárlóinknak. Nincs nagyon olyan ok, amiért a külföldről importárt kerámiák jobbak, előnyösebbek lennének.

Ön szerint elérhető 4000 Ft alatt minőségi phunnel kerámia? Esetleg dohány spórolós kerámiát tudna vásárolni 4000 Ft alatt? Sorozat gyártású kerámiáink mind 4000 Ft alatti áron kaphatóak és legtöbb esetében érezhető a tömeg termelés nyomai, mint az anyag spórolás, támogatás hiánya és még lehetne sorolni ide tartozó elemeket.

Válassza termékeinket, például vízipipa kerámiáink, így spórolhat és több maradhat a pénztárcájában!

 • Nagyon megvagyok elégedve

  “Végre egy kék színű Sahlar mini phunnel büszke tulajdonosa vagyok. Nagyon megvagyok elégedve a kerámiával, nagyon masszív vastag tömör anyagból van és tökéletesen vezeti a hőt. Szerintem nagyon megéri az árát.”

  — N. PÉTER

 • A 10 pontos skálán 9,5 pontot adok

  “A magyar termék (Sahlar) méltó vetélytársa a nagy hírű amerikai testvérének, a HJ Alien mini phunnel-nak. Élvezeti érték szempontjából a kerámiának a 10 pontos skálán 9,5 pontot adok.”

  — M. ÁKOS

 • Nagyon bejöttek!

  “Nagyon bejöttek nekem ezek a kerámiák! Jó masszívak, tényleg nem zabálják a dohányt, és még egy olyan kétbalkezes is meg tudta tömni, mint én. : ) Az is tetszik, hogy könnyen illeszkednek az alap tömítésére, nem kell szenvedni.”

  — K. ATTILA

 1. Elérhető ár - velemeny npeter 1 100x100
 2. Elérhető ár - velemeny makos 1 100x100
 3. Elérhető ár - velemeny kattila 1 100x100